Oktatás

kiegyensulyozas_oktatasa_01
Cégünk foglalkozik a kiegyensúlyozás és az azzal összefüggő témák oktatásával is. Berendezés vásárlása esetén 2 napos oktatást tartunk  részben a saját telephelyünkön, részben a megrendelő telephelyén. A kezelés betanításán túl, nagyon sok gyakorlati kérdésről esik szó. Az oktatás mellé írott anyagot is biztosítunk.

Cégeknek
Ha egy cég termékei között van kiegyensúlyozandó forgó alkatrész, akkor kiegyensúlyozó gépre van szüksége. De ez még nem elég, a géphez hozzáértő szakember is kell. Képzésünk egyik célja ezt a hiányt pótolni. Ha cégénél vannak olyan termékek, melyek csak pontos kiegyensúlyozás esetén működnek helyesen, vagy a megrendelőjük igényes és csak garantált minőségű munkát vesz át, akkor megfelelő tudású szakemberek által felügyelt és működtetett hibátlan berendezésre van szükségük.
Ismereteinkkel nem tudósképzést végzünk, hanem a problémamegoldó képességet szeretnénk fejleszteni. Az alkalmazó mérnököknek, szakembereknek, a gépen dolgozó szakmunkásoknak szükséges, praktikus tudás átadására törekszünk. Épp ezért anyagaink szemléletesek, a bemutatók gyakorlatiasak.

Iskoláknak
A mai magyar közép- és felsőoktatásban a kiegyensúlyozás műveletét leginkább csak elméleti szinten és meglehetősen érintőlegesen oktatják. A tanulóknak, hallgatóknak nincs lehetőségük gyakorlatban használható ismeretek szerzésére. Az általunk gyártott kiegyensúlyozó gépek oktatási célra is kiválóak, és néhány intézményben már működnek is. Oktatási programunkat iskolák is igénybe vehetik.

Oktatásunk általában kiscsoportos, gyakorlat orientált.

A képzés része a kiegyensúlyozással kapcsolatos számítások megismertetése, a hatékony és pontos munkához szükséges szerszámkészítés bemutatása, különböző forgórészek kiegyensúlyozási technikáinak bemutatása.

Konzultációval is segítünk kiegyensúlyozási problémák megoldásában!